Töissä Taratestilla

”Olen ollut alalla jo 20 vuotta, joista kuusi Taratestilla. Valmistuin vuonna 1999 maanmittauspuolelta Mikkelin ammattikorkeakoulusta, jonka jälkeen olin vuoden ajan maanmittaustöissä. Vuosituhannen vaihteessa aloitin työt paperikonemittausten parissa ympäri Suomea ja maailmaa, ja sieltä siirryin Taratestille mittausryhmänjohtajaksi.

Taratestilla vastuuta ja opastusta on saanut hyvin alusta asti. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa – projekteja on niin rakennus-, tie- kuin maastomittauksen parissa. Mittaajan työ vaatii itsenäistä työotetta, koska yleensä mittaustyöt tehdään itsekseen. Olen itse esimerkiksi viikot reissutöissä.

Työkavereita näkee kuitenkin työmailla ja toimistolla, ja silloin läppä lentää hyvällä huumorilla. Ilmapiiri on Taratestilla rento ja mukava.

Taratest on hyvä työnantaja. Vaikka töitä on riittänyt tasaiseen tahtiin, tarvittaessa järjestyy vapaita myös omille menoille ja harrastuksille. Taratestilla arvostetaan meitä työntekijöitä, ja meillä on työsuhde-etuina mm. golfia, vuotuinen virikeraha, kausikortteja ja lippuja kiekkomatseihin.”

– Kalle Sihvo, mittausryhmänjohtaja

Kiinnostuitko? Hae 31.10.2020 mennessä rekrytointi@taratest.fi.