Mittaaja

Vahvan ja pitkäaikaisen tilauskantamme takia tarvitsemme lisäresursseja mittaustoimintoihimme. Haemme vahvistukseksi mittaajia Tampereelle ja Vantaalle. Projektimme tarjoavat monipuolisia haasteita asuntotuotanto-, liike-, teollisuus, infra- ja aluerakentamiseen liittyvän mittausten saralla niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Hakijalta edellytetään koulutusta maanmittauksen tai rakentamismittausten (talo/infrarakentaminen) alalta tai vaihtoehtoisesti riittävää työkokemusta mittaajan tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää työmoraalia ja kykyä itsenäiseen työhön. Asenne oma-aloitteiseen ja tehokkaaseen tiimityöskentelyyn on vahvasti eduksi. Ohjelmistot ja laitteet koulutetaan perehdytyksen yhteydessä.

Tarjoamme monipuolisten tehtävien lisäksi vakaan ja vakituisen työsuhteen, sekä alan uusinta tekniikkaa edustavat työvälineet ja kehittävän työympäristön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla otsikolla ”Mittaaja” osoitteeseen: rekrytointi@taratest.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Taratest Oy, Tuukka Räsänen, puh. 0400 952 419.

Töissä Taratestilla