Maa- ja kiviaineslaborantti

Haemme maa- ja kiviaineslaboratoriomme vahvistukseksi laboranttia Pirkkalaan. Laborantin tehtävät koostuvat näytetutkimuksista, mahdollisista mittauksista sekä näytteenotoista sekä tulosten raportoinnista sisäisesti ja asiakkaalle. Seuraavat asiat hakijan olisi hyvä tunnistaa itsessään:

  • Kokemusta maaperätutkimuksista ja erilaisista kiviaineksista
  • Maa- ja kiviainestestauksen menetelmät ja työkalut tuttuja ja/tai kiinnostavia
  • Hyvä tekemisen meininki ja halu oppia
  • Asiakaspalvelualttius ja tavoitteellisuus
  • Tarkkuus ja järjestelmällisyys

Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa hakijan kokemuksen ja pätevyyksien perusteella. Hakijalta toivotaan työtehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työhistorian kautta hankittua pätevyyttä ja tietoa. Kaikessa laboratoriotoiminnassa voi tukeutua organisaatiomme ja työkavereiden pitkään kokemukseen.

Tehtävässä menestymisessä auttaa hyvät IT-taidot ja kokemus rakennusalalta.

Tarjoamme monipuolisten tehtävien lisäksi vakaan ja vakituisen työsuhteen, sekä alan uusinta tekniikkaa edustavat työvälineet ja kehittävän työympäristön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 16.8.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla otsikolla ”Maa- ja kiviaineslaborantti” osoitteeseen: rekrytointi@taratest.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Taratest Oy, Juha Jäppinen, puh.050 412 1410.

Töissä Taratestilla