Kairaaja

Vahvan ja pitkäaikaisen tilauskantamme takia tarvitsemme lisäresursseja maaperätutkimustoimintoihimme. Haemme vahvistukseksi kairaajia Tampereelle ja Vantaalle. Projektimme tarjoavat monipuolisia haasteita asuntotuotanto-, liike-, teollisuus, infra- ja aluerakentamiseen liittyvän maaperäntutkimisen saralla niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Hakijalta edellytetään kovaa työmoraalia ja hyvää motivaatiota tehdä laadukasta työtä. Myös edellytämme työkokemusta maanperäntutkijan tai kairaajan tehtävistä. Voit olla juuri alalle tullut tai vanha konkari, joka haluaa varmistaa työnsä useaksi vuodeksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää työmoraalia ja kykyä itsenäiseen työhön. Asenne oma-aloitteiseen ja tehokkaaseen tiimityöskentelyyn on vahvasti eduksi. Ohjelmistot ja laitteet koulutetaan perehdytyksen yhteydessä.

Tarjoamme monipuolisten tehtävien lisäksi vakaan ja vakituisen työsuhteen, sekä alan uusinta tekniikkaa edustavat työvälineet ja kehittävän työympäristön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla otsikolla ”Kairaaja” osoitteeseen: rekrytointi@taratest.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Taratest Oy, Tuukka Räsänen, puh. 0400 952 419.

Töissä Taratestilla