Tuomas Räsänen suunnitteluosaston päälliköksi

18.11.2021

Rakennustekniikan diplomi-insinööri Tuomas Räsänen on 1.11.2021 nimitetty Taratestin suunnitteluosaston päälliköksi. Tuomas on aloittanut Taratestilla 2015 toimien aluksi suunnittelijana ja sittemmin geosuunnittelun projektipäällikkönä. Lisäksi hän on vuodesta 2020 lähtien toiminut virkaa tekevänä suunnittelupäällikkönä ja hoitanut samalla suunnitteluosaston päällikön tehtäviä yhdessä operatiivisen johtajan Tuukka Räsäsen kanssa. Nimityksen myötä suunnitteluosaston päällikön tehtävät siirtyvät kokonaisuudessaan Tuomakselle.

Suunnitteluosaston päällikkönä Tuomas vastaa osaston operatiivisesta toiminnasta ja kehityksestä, tehokkuudesta, resursseista, työtyytyväisyydestä ja -turvallisuudesta sekä tavoitteista ja niiden saavuttamisesta strategisten linjausten mukaisesti. Hän raportoi osaston toiminnasta Tuukka Räsäselle.

Tuomasta on ajettu tehtävään sisään pidemmän aikaa ja nyt oli aika ottaa seuraava askel. Tuomaksella on erinomaiset ominaisuudet tehtävään. Nämä ovat aina hienoja tilanteita, kun upgreidaukset päästään tekemään oman talon sisältä! Onnea ja menestystä uuteen tehtävään Tuomas!” kommentoi toimitusjohtaja Tero Mäkinen.